Autó Javítás

Gazdaságos kamionszervíz a Remotnál reális árakkal

Cégünk 1965 nyarán családi kis vállalkozásként kezdte a szervízmunkánkat. Az üzemelés szerényen indult, de hamar elismerésre tett szert kitartó munkákra alapozva és továbbra is a dimamikus fejlődés, növekedés jellemzi a kamionszervíz vállalkozás magját. A vállalat évről évre igyekezik bővíteni a szolgáltatásait minőségi munkával, gyors határidővel és nem utolsó sorban a korrekt árakkal. Mindez kellemes környezetben történik. kamionszervízünkben vállalunk teherautó kompresszor, traktor kompresszor felújítást, hengerfej javítást. A vállalkozásunk erős alapköveként továbbra is a kamion és teherautó féknyereg felújítást emeli ki, de tapasztalatainkat bátran bizonyítjuk a motorfelújítás során is. Kimagaslóan eredményes munkánkat első kézből a technikusaink szakmai háttere nyújtja, törekedve a minőségi munkára. Egyedi kivitelezésből és a minőségből kevésbé engedünk. Nálunk fontos a pontos diagnosztika, alapja a precizitás.
Ami a féknyereg és a kompresszor felújítást illeti, mindent egy helyben végzünk a felújító műhelyünkben a legbiztonságosabb technológiákat alkalmazva. Újjáépítjük a teljesen elkopott, használhatatlan kamionalkatrészeket, motoralkatrészet. A legismertebb típusok közé sorolható a Knorr féknyereg felújítás.Az árainkban nem okozunk meglepetést, hiszen a felújítás egy költséghatékony megoldás.
Bízunk, hogy ügyfeleinket meggyőzzük, hogy a Remot kamionszervízben lássa a megoldást. Keressen ránk a weblapunkon, ahol elérhetőségeinket megtalálja.