Autó Javítás

Profi autómentő Budapesten, kedvező árak mellett!

Mindenki egyik legrosszabb rémálma, amikor a legváratlanabb pillanatban fog lerobbanni az autója. Lehet ez egy sajnálatos baleset miatt, vagy műszaki meghibásodás eredménye, egy biztos. Mi gyorsan a segítségre sietünk, és elvégezzük a szakszerű autómentés folyamatát, bárhol is legyünk. Autómentés Budapest szolgáltatásunkat megbízható autómentő kollégáink végzik, akik profi szolgáltatást nyújtanak akár éjjel-nappal, komoly tapasztalattal rendelkeznek, mindezt kedvező autómentés árak mellett és olyan garanciákkal, amelyekről tudjuk, szeretett autója biztos kezekbe fog kerülni általunk.

Autómentő Budapest szolgáltatásunk sorén a rendelkezésére állunk a nap 24 órájában, még akár ünnepnapokon is! Amennyiben telefonon keresztül kollégánk már visszaigazolta a kiérkezést garantáljuk, hogy akár már 30 percen belül megérkezünk, és megkezdjük az autómentés folyamatát. A járművet az autómentés megkezdése előtt lefotózzuk és felelősséget vállalunk, hogy az autómentés során semmilyen sérülést nem fogunk okozni a járművön. De amennyiben az autómentés során bármilyen sérülés keletkezik a járművön, annak javítását mi álljuk!

Budapest területén a hívástól számított 30 percen belül, az ország többi területén a megrendeléstől számított legrövidebb időn belül vállaljuk a kiszállást éjjel-nappal, költséghatékony autómentő árak mellett!