Autó Javítás

Autó karosszéria horpadásainak javítása otthon.

Ha már megtörtént a baj, és megrongálta az autóadat a jégeső vagy valamilyen parkoló balesetnek köszönhetően ott éktelenkedik a karosszérián a kisebb nagyobb horpadások akkor itt az ideje, hogy megoldás után nézz!
Ahhoz, hogy eltűntesd a horpadásokat speciális eszközökre lesz szükséged, ezek nélkül meg se próbálj neki állni, mert csak újabb vagy még nagyobb károkat okozol, amelyek javítása már sokkalta nagyobb költség lesz mintsem eltüntetni házilag a kisebb nagyobb keletkezett horpadásokat.
A horpadás javító készlet abban lehet segítségedre, hogy anélkül húzd ki a horpadást az autód karosszériájából, hogy bántanád a fényezést.
Persze nem csak a jégeső, hanem az útközben a közlekedésben felverődő kavicsok, vagy akár még egy fáról leeső keményebb gyümölcs is okozhat sérülést a karosszérián, de ezek eltűntetése ugyanúgy megoldható egy jó horpadás javító készlettel, amiben különböző méretű cserélhető fejek kell legyenek, hogy a mélységtől vagy helytől függően is tudd azokat javítani. Ha mindent jól csinálsz akkor amortizáció vagy értékcsökkenés nélkül kaphatod vissza az autódat.