Autó Javítás

Posts Categorized / termekek-uzletek

Eredeti Parfümök olcsón, ingyenes átvétellel – parfumdivat.hu

A vip-parfumeria.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásaink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság […]

Kingtel mobiltelefon vásárlás

Boltunk, a Kingtel mobiltelefon szaküzlet és szerviz okos telefonok felvásárlásával, árusításával és szervizelésével foglalkozik. Fő profilunk az iPhone készülékek javítása és szervizelése. Tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az iPhone -ok javításában. Gyári alkatrészekkel foglalkozunk és sorban állás nélkül várjuk a szerviz szolgáltatásunkat igénybe venni akaró ügyfeleinket. Honlapunkon pedig kényelmesen, otthonról vásárolhat mobiltelefonokat, illetve tableteket, házhoz szállítással.

Kingtel iPhone szervíz

A Kingtel iPhone szerviz szaküzlete minden meghibásodott iPhone készüléket tárt karokkal vár! Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan állíthatjuk, hogy nem létezik olyan meghibásodás, melyet ne tudnánk sikeresen orvosolni! Hozza el hozzánk Apple iPhone készüléket, melyet gyári alkatrészekkel javítunk meg, anélkül, hogy várakoznia, sorban állnia kellene!

Egyedi bélyegzőket készítünk honlapunkon.

A bélyegző rendelés honlapján egyedi bélyegzőket készítünk. Célunk, hogy milyen vállalkozó megalkothassa a számára tökéletes céges bélyegző szerkezetet és lenyomatot. Készen kapjuk a különféle méretű és színű alkatrészeket a gyárból, így Önnek csak le kell adnia a szöveglemezen feltüntetni kívánt adatokat, mi pedig nagyjából 10 perc alatt elkészítjük Önnek az egyedi bélyegzőjét.

DepoStore – műszaki bolt és outlet

A DepoStore üzleteiben elektronikai eszközökkel (háztartási gépek, outlet termékek, szórakoztató elektronikai eszközök, klímák) foglalkozunk. Kínálatunkból válogatva az otthona teljes elektronikai berendezését megvalósíthatja, ráadásul nem zsákbamacskát vásárol, mintha egy nagybevásárlóközpont termékei közt mazsolázna – kínálatunkban kizárólag olyan termékek találhatóak, melyeket személyesen teszteltünk.

Tüzijáték webáruház

Ha egyedi kompakt tűzijátékot keres, amely különböző effektusokkal és színekkel rendelkezik, nálunk mindezt megtalálja. A szilveszteri éjszakán kívül különböző rendezvényeket (lakodalom, szülinapi buli, kerti parti) is megbolondíthat egy kis tűzijátékkal. Kínálatunkból kisebb-nagyobb kompakt tűzijátékból választhat, különböző lövésszámmal és effektussal. P.S.: A könnyebb választás érdekében használja a szűrőt.