Autó Javítás

Posts Categorized / termekek-uzletek

Egyedi bélyegzőket készítünk honlapunkon.

A bélyegző rendelés honlapján egyedi bélyegzőket készítünk. Célunk, hogy milyen vállalkozó megalkothassa a számára tökéletes céges bélyegző szerkezetet és lenyomatot. Készen kapjuk a különféle méretű és színű alkatrészeket a gyárból, így Önnek csak le kell adnia a szöveglemezen feltüntetni kívánt adatokat, mi pedig nagyjából 10 perc alatt elkészítjük Önnek az egyedi bélyegzőjét.

DepoStore – műszaki bolt és outlet

A DepoStore üzleteiben elektronikai eszközökkel (háztartási gépek, outlet termékek, szórakoztató elektronikai eszközök, klímák) foglalkozunk. Kínálatunkból válogatva az otthona teljes elektronikai berendezését megvalósíthatja, ráadásul nem zsákbamacskát vásárol, mintha egy nagybevásárlóközpont termékei közt mazsolázna – kínálatunkban kizárólag olyan termékek találhatóak, melyeket személyesen teszteltünk.

Tüzijáték webáruház

Ha egyedi kompakt tűzijátékot keres, amely különböző effektusokkal és színekkel rendelkezik, nálunk mindezt megtalálja. A szilveszteri éjszakán kívül különböző rendezvényeket (lakodalom, szülinapi buli, kerti parti) is megbolondíthat egy kis tűzijátékkal. Kínálatunkból kisebb-nagyobb kompakt tűzijátékból választhat, különböző lövésszámmal és effektussal. P.S.: A könnyebb választás érdekében használja a szűrőt.

Felújított, használt számítógépek

Webáruházunkban használt és felújított számítógépek és laptopok közül válogathat. A kategóriákon belül több szűrési lehetőség van biztosítva. Termékeinkre 30 napos pénz visszafizetési garanciát biztosítunk. 20000 Ft feletti rendelést ingyen házhoz szállítunk. Lehetőség van külön monitorok, merevlemezek és processzorok keresésére és rendelésére is. Termékeinkre garanciát vállalunk, mely időn belüli meghibásodás esetén költségmentesen megjavítjuk vagy kicseréljük.

Számítógépbolt Webshop

2005 óta több ezer ügyfelet szolgáltunk ki. Tesztelt, tiszta termékeket szállítunk. Kedves, szakértő ügyfélszolgálat segíti a tájékozódásban. 20000 Ft feletti megrendelését ingyen kiszállítjuk. Webáruházunkban megtalál minden szükséges számítástechnikai eszközt, alkatrészt és kiegészítőt. Legyen szó asztali számítógépről, laptopról, nyomtatóról vagy monitorról, nálunk garantáltan megtalál mindent.

saffortszef.hu

Ez a széf egy olyan termék, melyet minden vadásznak meg kell vásárolnia. A saffort.hu honlapon talál tároló széfeket vadász és általános eszközök tárolására is. A tároló széfek megfelelnek a Magyar Köztársaság azon jogszabályi követelményeinek, amelyek szabályozzák a vadász, önvédelmi vagy sportlövők tárolását. A tároló széfek megakadályozzák gyermekeit, hogy az eszközök közelébe jussanak. A Saffort-nál megtalálhatók […]