Autó Javítás

Posts Categorized / internet

Egy izgalmas WordPress tanfolyam

Magyarországon számos autójavítással foglalkozó cég WordPress weboldallal rendelkezik, ezért nem mindegy, hogy milyen ügyesen tudják használni weboldalukat.Az alapos WordPress tanfolyam pont azért jó, mert pár óra alatt ad teljes körű és gyorsan hasznosítható szaktudást, hogy hogyan tehetjük még profibbá weboldalunkat. A WordPress kiválóan alkalmas bármilyen céges weboldal megjelenítésére is!

GaBChat – egy könnyen kezelhető, gyors mobilos chat

A GaBChat úgy lett megtervezve, hogy a kezelése egyszerű legyen a mobiltelefonokon, jól látható legyen a felület, továbbá ne generáljon nagy adatforgalmat. Bejelentkezés után egy takarékos felület is kiválasztható, melyen keresztül alacsony forgalmi korlátos nettel is bátran chatelhetsz napi több órát. A beállításokban pedig egyedire szabhatod a chat kinézetés és funkcióit, így még kényelmesebb lesz […]

Domain regisztráció

Cégünk lehetőséget kínál magyar és nemzetközi domain regisztrációra, online felületünkön papír nélkül, akár azonnal is! Több mint 300 domain végződés között válogathat! Domain figyelés szolgáltatásunk teljesen ingyenes! Teljes pénz visszafizetési garanciát adunk a szerződéskötés első 10 napjára. Ügyfeleink száma több ezer! Regisztráljon doamin nevet egyszerűen és gyorsan! Online regisztrációs felületünkön, papír nélkül és egyszerűen.

Autójavítás wordpressel

Napjainkban szinte minden autóüszerviz, autószerelő tart fenn weboldalt. Mivel az internet 25%-a wordpress alapú, valószínű, hogy a mi aranykezű autószerelőink negyede szintén hisz az autós wordpress weboldal készítés erejében, és élvezi, hogy bármikor könnyen és gyorsan szerkesztheti anyagait. Az autós weboldalak egyik nagy értéke, hogy telis tele vannak fotókkal, előtte- utána képekkel.

Dorog-Esztergom térségének időjárása

Nem szeretnél megázni délután? Reggel süt a nap, és kíváncsi vagy milyen idő lesz a nap további részében? Akkor itt a helyed az oldalunkon! Naprakész időjárás-előrejelzés Dorog-Esztergom térségére! 7 napos előrejelzés, viharfigyelés, timelapse videók, időjárás rekordok és minden egyéb érdekesség, ami térségünkben megfigyelhető! További információért látogasd meg honlapunkat: Dorog-Esztergom térségének időjárása.

Weboldal javítás

A mai világunkban a weboldal javítás munkálatai igen nagy figyelmet igényelnek. A munkálataink alatt, többször is előfordult már a partnerünk autó alkatrész kereskedelmi weboldaluk javítása bővítése. Így a weboldal javítás után az autó alkatrészek iránt nagyobb volt a kereskedelmük. Az oldal javítását megbeszélés alapján szoktuk elvégezni és bővíteni, de oda kell figyelnünk az oldal belső […]